Verhuur lokalen

Verhuur van de scoutslokalen

Het is mogelijk om onze lokalen te huren. Dit is mogelijk tijdens de zomervakantie of tijdens de weekends door het jaar. 

De lokalen bestaan uit verschillende ruimtes. Beneden is er een grote zaal, die gebruikt kan worden als speelruimte of eetzaal. Ook zijn er toiletten voor dames en heren en 2 kleedkamers met elk 3 douches.
Boven zijn er 3 lokalen die gebruikt kunnen worden als slaapzaal voor ongeveer 20 personen per lokaal. Het vergaderlokaal en het scoutscafé dat te zien zijn op de plattegrond, zijn niet open voor verhuur.

Achter het gebouw ligt een speelweide van ongeveer 1ha. Hier kunnen in de zomer tenten op gezet worden. Er is ook een vuurcirkel voor een kampvuur en een basketbalpleintje aanwezig. Tegen deze grond ligt een voetbalveld en een klein bos. Een groot bos, het bos van Schoonbeek, ligt op een kwartiertje stappen.

Tijdens de zomerperiode worden onze lokalen verhuurd in combinatie met het Jeugdhuis van Schoonbeek. Dit ligt langs het gebouw van de scouts en bevat een industriële keuken, een grote zaal en toiletten voor dames, heren en gehandicapten.

Foto's

Foto's van de scoutslokalen en het jeugdhuis kan je bekijken op Imgur (klik).

WE BEANTWOORDEN GEEN MAILS OVER DAGEN DIE NIET BESCHIKBAAR ZIJN OF DIE NAAR HET FOUTE MAILADRES WORDEN GESTUURD!

Interesse in huren tijdens de zomervakantie?

Raadpleeg de site http://zelfkook.cjt.be/nl/detail/3081/jeugdhuis-schoonbeek#
Om de lokalen te komen bekijken of de huur vast te leggen mail je naar croesbart@hotmail.com.

Interesse in huren tijdens het jaar (enkel in het weekend)?

Check zeker de beschikbaarheid van de lokalen op onze verhuurkalender (klik). 

Stuur een mail naar groepsleiding@schorave.be en vermeld de gewenste huurperiode, het aantal personen en de kenmerken en contactgegevens van je groep.